Maandag 13 november 2017 | Herstelcafé Café in Zuidoost, georganiseerd door VriendGGZ.

Herstelcafé Café in Zuidoost, georganiseerd door VriendGGZ.

Maandag 13 november 2017            13.00 uur –16.00 uur

!! We hebben een  nieuwe locatie gevonden in het gezellige buurthuis Holendrecht, zie voor de routebeschrijving hieronder.

De toegang is vrij.

Meina Pettersman van Stichting Weerklank komt vertellen over deze bijzondere organisatie.

Stichting Weerklank is een stichting die zich richt op volwassenen en kinderen met bijzondere zintuiglijke ervaringen, zoals het horen van stemmen, het zien van beelden en het hebben van persoonseigen overtuigingen. Dit wordt in de GGZ vaak hallucinaties en wanen of zelfs een psychose genoemd.

Stichting Weerklank is er voor mensen met deze ervaringen en voor een ieder die zich bij hen betrokken voelt. Dus ook familie, vrienden en hulpverleners.

Stichting Weerklank heeft een boek uitgegeven: Zolang er mensen zijn, zijn er stemmen.

Het boek gaat over mensen die stemmen horen; over mensen die anders waarnemen; over mensen die helpen, behandelen en onderzoeken; over beroemde mensen die stemmen horen (van Soemeriers tot en met Rihanna); over mensen van Weerklank en over van horen zeggen…

We verloten een boek onder de gasten

Na het café klinken we in de gezellige barruimte op ons nieuwe onderkomen.

Annyk Haveman en Elsa van der Kooy heten je van harte welkom!

De toegang is vrij (routebeschrijving hieronder aangehecht).

Zie ook: www.vriendggz.nl

Routebeschrijving Herstelcafé Café Zuidoost

Vanaf CS Amsterdam
Metro 54 naar Gein

Halte Holendrecht

Duur 3 minuten lopen naar het buurthuis Holendrecht

Het perron aflopen stappen richting AMC

Onder aan de trap naar links, onder de poorten door, rechtdoor lopen, dan stuit je op het Holendrechtplein en al meteen tegen het buurthuis aan.

We zitten in de jongerenzaal.

Buurthuis Holendrecht

Holendrechtplein 18