Literatuur

Op deze pagina vindt u een selectie van literatuur die betrekking heeft op het thema Stemmenhoren en herstel.

Wij hebben voor u een onderverdeling gemaakt in boeken en lezingen.

Bestellen
Sommige boeken kunt u bestellen via Stichting Weerklank. Dit kunt u doen door contact op te nemen met:

Stichting Weerklank
telefoon: 06-12465505
e-mail: secretariaat@stichtingweerklank.nl

Voor informatie (en bestellingen van boeken die u via Weerklank kunt bestellen) kunt u zich ook schriftelijk wenden tot:

Stichting Weerklank,
p/a Offenbachlaan 10
2102 ZL Heemstede

Andere boeken kunt u NIET via Stichting Weerklank bestellen. U kunt deze boeken via de aanwijzingen bij de titel bestellen, of via de (tweedehands) boekwinkel.

Wanneer u een boek bestelt via het contactformulier/e-mail, vergeet dan niet om uw volledige adresgegevens te noteren. Dit maakt het bestelproces makkelijker en sneller!

Heeft u een suggestie?
Heeft u een suggestie voor een boek waarvan u vindt dat het hier op deze site zou moeten staan, laat ons dat dan weten.
Suggesties?

secretariaat@stichtingweerklank.nl