Wat kunt u doen om Stichting Weerklank te helpen/steunen?

Stichting Weerklank werkt met enthousiaste vrijwilligers. Zij ontvangt een bescheiden subsidie. Uw hulp en steun zijn dan ook hard nodig om op te komen voor de belangen van stemmenhoorders en van mensen met andere bijzondere zintuiglijke ervaringen.

Donateur worden
U kunt Stichting Weerklank steunen door donateur te worden. Als u zich aanmeldt ontvangt u een informatiebrochure en het blad “De Klankspiegel”.
Het donateursschap bedraagt jaarlijks minimaal € 25,-
In sommige gevallen wordt het donateursschap vergoed, informeer hierover bij uw zorgverzekeraar!

Bij uw aanmelding graag aangeven of u zelf bijzondere zintuiglijke ervaringen heeft, of als familie, hulpverlener of anderszins betrokken bent.

Vrijwilliger worden
Info: Stichting Weerklank,
p/a Offenbachlaan 10
2102 ZL Heemstede

e-mail: secretariaat@stichtingweerklank.nl

Bij uw aanmelding graag uw volledige adresgegevens vermelden. Dit zorgt ervoor dat uw aanmelding makkelijker en sneller verloopt. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Informatiebrochure
U kunt een informatiebrochure bestellen voor €3,- (inclusief verzending).
Onder het tabblad literatuur kunt u zien wat u verder aan schriftelijk materiaal en literatuur kunt bestellen.

Contactadres voor donaties en bestellingen
Mocht u een donateur willen worden of een bestelling willen doen dan kunt u terecht bij:

Stichting Weerklank
e-mail: secretariaat@stichtingweerklank.nl