Gespreksgroep voor mensen die stemmen horen haaglanden

regisseur foto 1

Steunpunt stemmen horen Haaglanden

Gespreksgroep voor mensen die stemmen horen Haaglanden

Mensen die stemmen horen, praten niet altijd over deze ervaringen. Praten over stemmen is niet altijd gemakkelijk, omdat je vaak geen gehoor bij anderen (niet-stemmenhoorders) vindt. Als je over de stemmen praat, blijf je er niet mee zitten en kun je ervaringen delen. Door contact met andere stemmenhoorders, kun je ervaren dat je niet de enige bent. Ook kun je samen op zoek gaan naar manieren van omgaan met stemmen. Het is een wat andere benadering dan u van ons in de GGZ gewend bent. 10-13% van de Nederlandse bevolking hoort stemmen. Het stemmen horen benaderen wij niet als symptoom van een ziekte.  Om deze redenen organiseren wij een gespreksgroep voor mensen die stemmen horen.

Het doel van deze gespreksgroep is de gelegenheid geven over je stemmen te praten, meer over je stemmen te weten te komen en er zo makkelijker mee om te gaan.

lees meer

Reacties zijn gesloten.